Hulp op afstand of op locatie

Hulp op afstand

Heb je een storing of probleem ontdekt op je computer of laptop? Maar ben je niet in de gelegenheid om deze bij ons af te leveren? Woon je wellicht erg ver weg? Of zit je agenda helemaal vol waardoor je geen tijd hebt om af te spreken? Geen probleem! Wij bieden ook hulp aan op afstand. Dit gebeurt via internet en zal geheel veilig verlopen. Via het online programma TeamViewer kunnen wij op afstand inloggen op je computer. Vervolgens kunnen wij de controle va je computer of laptop overnemen en je helpen.

TeamViewer is  een gratis programma dat je via internet kunt downloaden. Wanneer je account actief is maak je een unieke geheime code aan en geef je deze aan ons door zodat wij in kunnen loggen op je computer. Het is gratis én erg makkelijk! Als je hulp nodig hebt bij het installeren van TeamViewer kunnen wij je tevens telefonisch hierbij helpen.

Hulp op locatie

Uiteraard kunnen wij je ook op locatie helpen. Dit kan zowel bij ons of bij jou thuis. Bij ons staat de koffie al klaar!

We kunnen je helpen met het oplossen van een storing of andere problemen waar je last van hebt. Ook als het gaat om een instelling op je computer. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van je e-mail in Outlook. Of het instellen van een thuisnetwerk. Niets is ons te gek!

Neem contact met ons op voor vragen of advies.